SA COLINA

Santa Eulalia del Rio

A hilltop residence for UK based property developer and family with 5 kids.  Conceived as part home and part business.

The salient point in the building is the monolithic glass floor as main upper floor landing, with cloudlike balustrades.

It is beautifully simple, with pared down decor and huge windows that showcase the natural vistas that surround it.

The exterior proposes a balance between contemporary shapes and rustic stone walls.

Sa Colina was designed with a refreshing minimalism and striking modern style that sets an almost dreamlike tone. We love the geometric lines that cast shadows throughout the day and the open living areas that flow into one another and interact with the zen garden and pool.

The project is playful and combines strong minimalist lines and shapes with a rich palate of forms and finishes.